Tunsberg Leikarring

Kom og dans med oss

Kursoppstart, betaling og korona

I det siste er det kommet flere spørsmål om kursoppstart, betaling og korona. Her er noen avklaringer:

  • Kursene starter opp til avtalt tid.
  • Alle deltakerne skal være uten symptomer på covid-19. Du kan ikke møte selv ved lette symptomer, også selv om du har negativ koronatest.
  • I kurs med pardans skal antall nærkontakter foreløpig reduseres så mye som mulig. Partnerbytte begrenses derfor, men de som kommer uten fast partner må beregne noe partnerbytte.
  • Kursavgift skal betales før første kurskveld, til konto nr. 2420.22.10275. Det er lite sannsynlig at kursene vil bli avlyst, men hvis det skjer blir kursavgiften refundert for den delen av kurset som utgår. Medlemskontingenten er ikke knyttet mot kursene, og vil ikke refunderes.

Vi ønsker å ha en høst med flere kurs og aktiviteter, men er avhengig av at alle følger smittevernreglene. Det er stigende smittenivå i Norge, men ikke så mye her i Tønsberg-området. Smitten har økt i alle aldersgrupper, men særlig blant ungdom/unge voksne. Vaksinen gir heldigvis god beskyttelse mot alvorlig sykdom, allerede etter første dose. Det er i hovedsak uvaksinerte som blir innlagt på sykehus. Vi anbefaler derfor alle kursdeltakere på kurs med nærkontakt å være vaksinerte.

Vi gleder oss til å treffes!

Dansehilsen fra
styret i Tunsberg Leikarring

Updated: september 5, 2021 — 7:35 pm
Tunsberg Leikarring © 2014 Frontier Theme